ÖDIBF 09/10

Säsongen 09/10 kan ses som den bästa säsongen på länge, om man bortser avslutningen av säsongen alltså.
ÖDIBF låg på kvalplats nästan hela säsongen och spelade ut de flesta lagen, de slog tillochmed Ekängen, deras enda förlust, och ÖDIBF växte fram till ett topplag. När 2 matcher återstod låg laget på andra plats, man behövde då bara 1 poäng för att säkra kvalplats. Men ÖDIBF tog aldrig chansen och föll på målsnöret efter förlusterna mot Askersund och Kumla. Riktigt otur.

Hur såg laget ut under säsongen?
Ronny Hurtig gjorde comeback, han bidrog med sin enorma rutin och speluppfattning. Sen gjorde Robert Nyman och Andreas Johansson comeback också. Nu hade ÖDIBF 3 legendarer i laget, deras backuppsättning var kanske en av de bästa i serien.
på forwardsidan producerade förstakedjan som det skulle, anförda av duon Ivan Cosic och Ola Nordahl.

Ola Nordahl är inte tillgänglig under SM på grund av sin alltför bra hörsel.


Hur ser deras form ut?
Efter två riktigt riktigt tunga förluster så kanske har deras självförtroende knäckts helt. Eller så kommer de till SM, blodigt ute efter revansch. Så det ska bli spännande att se hur deras form är under SM.

IK Surd 09/10

Den här säsongen har det blivit fortsatt spel i Korpen. Ifjol blev det bara 2 vinster och den mindre ärofyllda jumboplatsen. Men nu har det gått mycket bättre, 3 vinster och 4 avgjorda. Dessutom är säsongen inte ens färdigspelat.

Laget?
De flesta är döva/hörselskadade och ska deltaga i SM, Pär Wiklund övertygar som vanligt och ligger i toppen av poängligan, 12 p fördelat på 9 matcher. Vi kan alltid räkna med att han producerar. 3 SM-spelare återfinns med i top5-poängligan, ganska ok. IK Surd måste då förlita sig på deras importer från Finland.

Deras form inför SM då?
4 matcher utan förlust säger det mesta (Värt att notera, 4 matcher utan förlust är ny klubbrekord). Enligt en säker källa har de byggt upp ett uppspel som fungerar galant, kanske något att se upp med.
Håller deras form i sig resten av säsongen så kan de komma till Sveriges huvudstad med fullt av självförtroende, det lär behövas då...
Lite försnack

Nu är det högtid att köra igång bloggen på allvar. Bara 4 veckor kvar tills det smäller rejält, med betoning på REJÄLT.
Man har fortfarande inte fått listan på alla trupper så Stumboll väljer att vänta med att syna lagen.

Men vi kan alltid börja med något annat, vi ska titta närmare på IK Surd, ÖDIBF och IK Hephata då de har deltagit i seriespel under säsongen.

Dessutom har sporten Futsal vuxit enormt snabbt, många innebandyspelare växlar mellan futsal och innebandy. Kan det påverka ens spelstil?
Vissa har valt att tillbringa sina stunder på gymmet, kommer de bli bättre spelare?

Detta ska Stumboll ta reda på!

Ni kan lämna in era önskemål, vad ni vill ha med i den här bloggen. Lite kritik är alltid bra, då blir vi bara ännu bättre!

RSS 2.0