ÖDIBF

Joakim Gustafsson Har många gånger kallats för den nya Oggie (Robert Nyman) men har inte lyckats leva upp till förväntningarna. Lagets ledare.

Ivan Cosic Brukar vara lagets största stjärna men har inte spelat innebandy så mycket under den gångna säsnongen. Men han har sin rutin kvar. Problem med ett knä.

Erik Israelsson Lagets största stjärna. Målskytt, grovjobbare och speluppläggare, ja han kan allt! En komplett spelare alltså. Trots det måste han överprestera och ha flytet på sin sida om ÖDIBF ska ha en medaljchans.

Patrik Peltola En hårdskjutande finne. Han får vara lagets spets, alltså den som fixar mål åt laget. Svår uppgift med andra ord.
Gordon Andersen En allroundspelare som brukar överskatta sig själv. Annars en stabil spelare, oftast.

Simon Sandin Okänd i det här sammanhanget. En breddspelare.


Johan Selling En ishockeyspelare i grund och botten som har sadlat om till en innebandyspelare. Bra i närkamp.

Andreas Paulsson En zorrospelare. Kan vara ÖDIBF:s joker. Gjorde det stora misstaget att spela med hörapparat under en match i SM för 2 år sen.


Joel Modig En stabil målvakt som konkurrerar om en plats som förstemålvakt tillsammans med Johansson.


Martin Johansson Även en stabil målvakt. Sägs ha ett problem med foten. Kan bli jobbigt för honom i sidledsförflyttning.


Sebastian Capdevila Hans första SM i innebandy, egentligen en fotbollspelare. En stöttespelare.Niclas Maurtizson Ännu en som har sadlat om till innebandy från annan sport. Hans egentliga sport är simning. Yngst i truppen.


Kommentarer: Aldrig har ÖDIBF kommit med en så dålig trupp. Men Stumboll vågar absolut inte räkna bort ÖDIBF. Det finns något med ÖDIBF, de ger aldrig upp. På pappret - ett bottenlag men man vet aldrig med vad som sker i ett SM i innebandy...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback