VRMC

Kan VRMC göra det igen?

 

Målvakt: Jan- Erik Eriksson

 

Kommentar: Han har stått i målet för legendariska Adlis och IK Hephata utan att ta förstespaden. Nu är han förstemålvakt. Ifjol var han riktigt stabil i målet. Semifinalen mot IK Hephata ifjol försov han sig efter en blöt kväll och det höll på att kosta VRMC en finalplats. Så han får skräpa till sig lite.

 

Backar: Janne Raatikainen, Anders Domström, Jörgen Hartmann och Ronny Hurtig.

 

Kommentar: Raatikainen bar VRMC:s försvar på sina axlar ifjol men nu får han hjälp av Hurtig så försvaret har förbättrats. Den evige vältränade Domström är stabil försvarspelare utan att sticka ut ur mängden. När Jörgen Hartmann fanns med i VRMC:s trupp så trodde Stumboll att det var ett tryckfel men nej, Hartmann har gjort en rekordsnabb comeback. Ifjol hissades hans tröja upp hos IK Hephata efter en lång och trogen tjänst hos IK Hephata. Nu har han skrivit på för VRMC. Spännande att se hur IK Hephata reagerar. Hurtig levererar alltid trots sin ålder. Kan han vara den bästa genom tiderna? Kanske.

 

Forwards: Juhana Salonen, Erik Åberg- Martinsaari, Henrik Lehtonen, Pasi Kosunen, Peter Bergkrantz och Fredrik Rosenblom.

 

Kommentar: Salonen gjorde sitt första SM för två år sen då spelade han för IK Surd och han imponerade inte på någon. Men mycket kan hända på två år. Åberg- Martinsaari åker med bara för att avlasta laget lite. Duon Lehtonen och Bergkrantz bidrog till VRMC:s stora skräll ifjol. Eller bättre att säga så här, de fixade allt. Utan duon vore VRMC ingenting. Det här året har duon till Kosunens hjälp. Kosunen gör debut för VRMC efter flera SM med Dalir. Det är tänkt att Kosunen ska producera allt framåt. Stumboll lägger in ett tips på att Kosunen vinner poängligan. Tennisspelaren Rosenblom är en stark löpningspelare som kan skapa ytor åt VRMC:s stjärnor.

 

Sammfattning: VRMC kommer till Härnösand med en liten trupp. Men, truppen är bättre än ifjol när de skrällde stort. Hurtig och Kosunen är de två nya spelarna och kommer att bidra stort om de spelar som de brukar göra. VRMC ska spela tre matcher på lördag så det kan kanske slita sönder truppen. Men man ska aldrig räkna bort VRMC. Aldrig.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ifjol underskattades de, i år blir det nog tvärtom så de andra lagen kommer att ge vrmc mer motstånd denna gång.:)

2011-04-13 @ 13:23:44
Postat av: Janne

Heja VRMC :-)

2011-04-14 @ 11:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback