MVP

På grund av tidbrist så samlar Stumboll alla lags mest värdefulla spelare i ett samma inlägg istället.

 

 

VRMC: Henrik Lehtonen

Kommentar: Han är VRMC: hjärta. Han har en enorm vinnarskalle. Han hatar att förlora, helt enkelt. Försvarar VRMC guldet så är det tack vare Lehtonen.

 

ÖDIBF: Erik Israelsson

Kommentar: Det är svårt att förklara hans spelstil. Han bara kör sönder motståndarlaget med sin trådsmala kropp. Man kan tro att kroppen är byggd av stål när man ser Israelsson på planen. Israelsson kan leda ÖDIBF till första pallplatsen om han har slipat lite på sina avslut.

 

IK Hephata: Pekka Lääkäri.

Kommentar: Han är mannen som alla motståndare hatar. Han är en expert på att få motståndarlagets bästa spelare tappa fokus. Lääkäri brukar hålla sina löften, till det här SM har han lovat att han ska visa upp sin show, så det blir spännande att se honom i aktion under helgen.

 

IK Surd: Janne Yrjölä

Kommentar: Han imponerade stort ifjol när han gjorde debut för IK Surd. Han var överallt och riktigt jobbig att möta. Han är även en nyckelspelare i det finska ishockeylandslaget.

 

IK Virtus: Marko Liimatainen

Kommentar: Han dominerade stort i finska mästerskapet ifjol och nu har IK Virtus lyckats värva honom, bara och gratulera IK Virtus. Att bara se honom är värt hela entrépriset.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback