Visual Riders MC (VRMC)

Kommer de lyckas att ta en enda poäng under hela SM? Kommer de ens lyckas göra mål?


Målvakt:

Jan-Erik Eriksson


Kommentar: Stackars Jan-Erik, han är målvakt i SM:s sämsta lag. Han går nog ner ett par kilo efter två svettiga matcher med många skott emot sig. Han har inte spelat på ett bra tag sen IK Hephata-tiden, så han kommer till SM rejält matchotränad. Han måste komma igång snabbt annars blir det tvåsiffrigt stryk.


Backar:

Janne Raatikainen, Pauli Kitula, Anders Domström och Lauri Virtanen


Kommentar: Vi är inte ens säkra på vilka som ska lira som back, men efter en liten analys tror Stumboll att backsidan ska formas så här: Janne är en nyckelspelare i årets VRMC, han kommer närmast från Hero i Finland där han spelat stabilt. Anders har spelat i Dalir men den här gången spelar han i VRMC, Stumboll hoppas inte att han ångrar sitt beslut. För att han lär få det tufft. Hans bollkontroll är inte precis det bästa så förvåna er inte om han bjuder på ett par baklängesmål.


Forwards:

Erik Åberg-Martinsaari, Henrik Lehtonen, Peter Bergkrantz, Binesh Boromand, Fredrik Rosenblom och Patrik Holmström


Kommentar: Det blir Henrik och Peter som får producera åt VRMC, om det ens blir några mål framåt. Peter har sin teknik och är mest berömd för sin bakfylle-innebandy där han presterar som bäst. VRMC får hoppas på att Henrik har sin snabbhet kvar, det lär behövas under SM. Fredriks fysiska status är nog den bästa av alla spelare i SM, han kan springa hur mycket som helst med sina gunde-svan-lungor. Han har till och med klarat av vasaloppet, frågan är om han klarar av att hålla klubban rätt. Sen är bollsinnet inte det bästa så när han får bollen behöver man inte oroa sig så värst mycket. Binesh, det ryktas om att han brukar falla lätt vid närkamper. Han måste få bättre fysik så vi inte ska tro att han har italienskt påbrå i sig. Erik och Patrik har vi Stumboll aldrig sett spela förut så det ska bli kul och se vad de kan åstadkomma med under SM.


Sammanfattning:

VRMC ställer upp med SM:s sämsta trupp. Att vi inte ens känner till deras positioner, det säger ganska mycket om hur bra de är. Eller hur bra koll vi själva har.

Laget får sikta på att försöka hålla ner siffrorna till och med kämpa extra för att kunna få göra mål. Vinner de en match så måste det ses som tidernas största skräll.


Kommentarer
Postat av: Pär

underskattning från stum boll? Tror inte att de är så dåliga...

2010-04-14 @ 11:02:35
Postat av: GUS

Jo det är nog SM sämsta lag men tror de är medvetna om det och kommer partaja kvällen innan hur som helst utan samvete för att presterat dålig under SM hehe :)

2010-04-14 @ 21:19:58
Postat av: Obbe

tror som Pärwie, tror inte de är så dåliga som det skrivs om. Har helt säkert funnits mkt sämre lag tidigare, som virtus i göteborg.

2010-04-14 @ 21:39:54
Postat av: GUS

Glöm inte VRMC SM i örebro eller hur, Mister Obbe

2010-04-14 @ 22:01:29
Postat av: wiken

Det är ju inte den äkta VRMC spelarna. Det är "nya" gubbar på VRMC på planen. Jag trodde att VRMC var dessa gubbar som senast var med i SM, men ne, nya folk. så att säga att vi ska underkatta VRMC, medan dom har en trupp duktiga spelare.

2010-04-14 @ 22:53:37
Postat av: Pär

Gus, Ser fram emot VRMC-Virtus :D så får vi se om du ska äta upp dina egna ord eller om du har rätt i det du skrev =).Hur som helst så anser jag att det inte finns några dåliga lag i SM. alla lag e nästan lika bra i år. tror inte ens på 90 talet när det infördes pool spel vid SM tävlingarna, så hade det inte funnits 6 (ganska) jämna lag som i dagens SM, det fanns alltid nåt stryk gäng på vår tid=).Jag tror att om VRMC får ordning på deras försvarsspel och att firman Hezze & Pepe får till det i deras anfallsspel så blir de farliga!

2010-04-14 @ 23:36:58
Postat av: Gus

Näädå ser fram emot årets flopp 2009 IK-Surd vs SM sämsta lag VRMC hihi...du har rätt ang om dom får ordning på försvarspel så inte släpper in alldeles för många mål men min tanke är att Hezze&Pepe kommer garanterat spela samma femma med Fredrik som Center(?) då ser 2:a femman illa ut :) Eller??

2010-04-15 @ 00:18:10
Postat av: Pär

Gus, japp VRMC lär leva mkt på Hezze och Pepe, men hur bra e deras finska spelare? vi får väl se =)

jag välkomnar dock dem tillbaka, hoppas bara att de fortsätter även nästa år...

2010-04-15 @ 00:26:09
Postat av: Anonym

Haha det är intressant att stum boll/runkfält tycker illa om VRMC.

2010-04-16 @ 19:02:02
Postat av: henrik rangfeldt

jag skriver inte i stumboll. det är Daniel Littorin :)2010-04-16 @ 20:16:25
Postat av: frej

"Kommer de lyckas att ta en enda poäng under hela SM? Kommer de ens lyckas göra mål?" och vad hände under sm? :>

2010-04-25 @ 23:14:32
Postat av: gaston

intressant! sstumboll rankade dom som dsms.s sämsta lag och efter dsm-helgen har vrmc GULD!!!oj, vilcken felbedömning?OCH, nu ställer jag denne vettiga fråga: FINNS vrmc MED i nästa dsm?dom måste nu ställa upp där oppe i härnösand som regerande mästarna o ska försvara titeln.call, vrmc?

2010-04-26 @ 17:53:21
URL: http://www.aik.se
Postat av: JoC

"Kommer de lyckas att ta en enda poäng under hela SM? Kommer de ens lyckas göra mål?""Vinner de en match så måste det ses som tidernas största skräll."Och så vann de SM guld!

2010-04-26 @ 19:03:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback