Dalir

Det där hockeylaget… Nej förlåt, innebandylaget Dalir!

 

Målvakt: Mikael Himmelroos

 

Kommentar: Dalir har fått ett tungt avbräck när Daniel Ekman nobbade till spel på grund av en utomlandsresa. Mikael är annars en stabil målvakt, Han är inte en sådan målvakt som storspelar, men inte heller bjuder han på enkla målvaktstavlor

 

Backar: David Eriksson, Henrik Rangfeldt, Makwan Khirzy, Jari Nyberg och Håkan Hammenstig


Kommentar: Dalir kommer med ett ganska tungt försvar. David och Henrik är nog SM:s fulaste spelare, de har en massa tjuvknep i rockärmen som de mer än gärna använder under matcherna. Så det kan bli underhållande att se dem på planen. Makwan lirar till vardags för ÖSK Ungdom och han kan bli en värdefull spelare för Dalir med sitt hårda och rappa skott. Jari är nog den mest hatade spelaren i hela SM, han är stor och jobbig att möta. Ändå är han Dalirs viktigaste spelare för han följer gärna upp när laget anfaller och avslutar själv. Håkan är en rutinerad spelare som lirar i en hörande klubb i Gnesta. Han och Jari är otroligt viktiga för Dalir.


Forwards: Tomas Andersson, Pasi Kosunen, Fredrik Öller, Johan Selling, Christoffer Bergqvist, Mikael Hedman och Tommy Rangsjö


Kommentar:
Man skulle kunna tro att Dalir ställer upp med ett hockeylag. Trion Selling, Bergkvist och Hedman lirar för det svenska landslaget för döva och Öller i finska dito. Kanske får vi se en kedja av rena rama hockeyandan i Selling - Hedman – Bergkvist? Öller är som vanligt en nyckelspelare för Dalir med sitt kloka spel. Han spelar alltid smart på planen. Pasi är en megastjärna i innebandyvärlden för döva, han visar gärna upp sina shower på planen. Det är alltid fröjdfullt att se honom göra det. Kanske mindre för motståndarlaget. Simmaren Tomas gör alltid det han ska göra på planen, springa runt och störa så mycket han kan. Rangsjö är känd för sin aggression och oberäknelighet på planen. Ingen vet vad han är kapabel till.

 

Sammanfattning: År efter år finns Dalir alltid med i topp. Men den här gången har Dalir hamnat i en svår grupp med IK Surd och IK Hephata. Så gruppen är relativt öppen. Ifjol låg man under med 1-3 mot IK Surd men sen hämtade man sig och spelade oavgjort. Pasi, Jari och Håkan måste prestera om Dalir ska ha någon chans att gå vidare. Kanske överraskar hockeytrion från Deaf Wikings och visar sina konster på gummiplanen. Det här laget är det mest oförutsägbara av alla lag i SM, det gör bara ännu mer spännande att följa laget under SM.


Kommentarer
Postat av: GUS

Dalir har alltid ett jätte bra lag på pappret.Dalir backpar får se upp med att ge friläge åt motståndaren nu när Ekman inte är med.Lycka till Dalir

2010-04-19 @ 14:38:27
Postat av: Anonym

crippe kan bli giftig eller bänkad finns inte mittimellan. han är antigen bäst eller sämst så är det. men det lutar åt att han kmr bli bäst. anfallarna kommer att känna sig som hemma pga hockeyhjärnor funkar bra tsm. se upp.!

2010-04-19 @ 15:18:52
Postat av: Mackan

5 dagar kvar tills det smäller! Hephata och Ödibf ej skrivna ännu och MVP på alla 6 lag saknas ännu! Lite press på er ;)

2010-04-19 @ 15:43:39
Postat av: gus

Crippe? blir intressant!

2010-04-19 @ 18:32:09
Postat av: en som vet

lol nej chrippe ej bra. hur kan du tro han bäst? jag sett dövhockeylaget och han är ej ens bra där. Många andra unga är bättre. typ selling och toffe. du har rätt en sak, att han blir bänkad. jag hålla med stumboll. tror öller blir mkt viktig spelare och samtidigt pasi bra talangfull.

2010-04-19 @ 20:19:14
Postat av: en som vet bättre än den som tror vet ngt.

crippe är tveksam med hans längd men hans klubbteknik + speluppfattning går inte att missa den är så jävla underbar. men stör man honom är det typ kört. han har ett stort ego och stämmer inte femman med honom är han minst lika bra som en 5 årning.

2010-04-20 @ 20:04:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback